X

Specialismen

Wanneer u problemen heeft met uw tanden en/of mond waarvoor uw eigen tandarts geen behandeling kan aanbieden of diagnose kan stellen, kunt u terecht bij Verwijspraktijk Voorschoten. Vaak zal uw tandarts u ook naar ons verwijzen.

Waarin wij verschillen van een reguliere tandartspraktijk, is dat wij diverse specialismen voor mond en tanden onder één dak hebben.

Orale Diagnostiek

Voor een groot aantal behandelingen is het van belang om goed zicht te krijgen op uw mond, tanden en kiezen. De delen die zichtbaar zijn in de mond vormen echter alleen ‘het topje van de ijsberg’.

Lees verder >
Parodontologie

Simpel gezegd is een parodontoloog een tandvleesspecialist. Ontstoken tandvlees is wat roder en dikker dan normaal. Gezond tandvlees is (licht)roze.

Lees verder >
Implantologie

Implantologie is het aanbrengen van implantaten in de mond. Implantaten zijn een optie bij veel gebitsproblemen. Een implantaat is een soort schroefje van titanium, waar diverse onderdelen op ‘geschroefd’ kunnen worden.

Lees verder >
Chirurgie

U kunt bij ons terecht voor een kleine chirurgische ingreep in uw mond. Bijvoorbeeld het laten verwijderen van een cyste of een flapoperatie om tandsteen te verwijderen.

Lees verder >