X

Chirurgie

CHIRURGIE

U kunt bij Verwijspraktijk Voorschoten terecht komen voor een kleine chirurgische ingreep in uw mond. Bijvoorbeeld het laten verwijderen van een cyste of een flapoperatie om tandsteen te verwijderen. U wordt hiervoor door uw eigen tandarts doorverwezen.

Wij voeren alleen chirurgische ingrepen uit die onder lokale verdoving uitgevoerd kunnen worden. Volledige narcose bieden wij niet. Wel kunnen we onze chirurgische ingrepen uitvoeren met behulp van lachgas, wanneer u erg tegen de behandeling opziet of er angstig voor bent.

ONZE CHIRURGEN

Mercedes Fernandez y Mostajo, paradontoloog

Mercedes Fernandez y Mostajo studeerde de drie jarige masteropleiding tot parodontoloog (European Federation of Periodontology-erkend) rondde zij in 2010 aan het UMC van de Radboud Universiteit af. Haar afstudeerstage heeft zij voltooid in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie ’s-Hertogenbosch. Sinds maart 2011 is Mercedes als promovendus verbonden aan de ACTA. Zij is werkzaam als parodontoloog in meerdere verwijspraktijken voor parodontologie en implantologie.
 

Drs. M.Farsi, MsC, tandarts- specialist

Tandarts drs. M.R. Farsi MSc is eigenaar van verschillende tandheelkundige klinieken in Voorschoten en Leidschendam. Hij studeerde tandheelkunde aan ACTA te Amsterdam. Na zijn afstuderen (2010)  richtte hij zich op cosmetische tandheelkunde, onder andere in een privékliniek in Engeland. Zijn interesse ging meer uit naar bijzondere tandheelkunde zoals angst bij patiënten. Daarom haalde hij in 2013 een Lachgascertificering aan ACTA.
 
In 2015 startte hij met chirurgie en implantologie, vaardigheden die hij opdeed in Garderen. In Wenen en Groningen volgde Farsi een intensieve cursus microchirurgie. Ervaring met implantaten deed hij op in een Amerikaanse privékliniek, terwijl hij in Zwitserland en Duitsland microchirurgie trainde. Inmiddels implanteert hij in eigen praktijk en voert hij kleine chirurgische ingrepen uit. Zijn doel is dit vakgebied binnen zijn praktijken verder uit te breiden. In 2015/2016 heeft hij de benodigde diploma's gehaald om naast zijn vak ook orthodontie te mogen uitvoeren.